Valikko Sulje

Vastuullisuus ja perinteet liiketoiminnan ytimessä: Kuinka Valkoinen Risti on palvellut suomalaisia yli 90 vuotta

Valkoisen Ristin kestävän kehityksen periaatteet

Jo yli 90 vuoden ajan Valkoinen Risti on ollut vastuullisuuden edelläkävijä. Perheyrityksenä olemme omistautuneet kestävän kehityksen ja eettisten käytäntöjen edistämiseen, mikä näkyy kaikessa toiminnassamme. Vastuullisuus on meille enemmän kuin pelkkä sana; se on perusarvo, joka ohjaa jokaista päätöstämme ja liiketoimintamme aspektia. Suomalaisen Työn Liiton tutkimuksen mukaan vastuullisuus on liiketoiminnan ytimessä, ja olemme ylpeitä siitä, että voimme olla tässä suunnannäyttäjiä.

Ympäristövastuu on meille itsestään selvä asia. Olemme analysoineet toimintamme ympäristövaikutuksia ja pyrimme jatkuvasti vähentämään niitä. Energiankulutuksen ja päästöjen minimointi, uusiutuvien energialähteiden käyttö ja kierrätysmateriaalien suosiminen pakkausmateriaaleissa ovat esimerkkejä käytännön toimistamme. Kotimaisen tuotannon ja harkitun kuljetuslogistiikan ansiosta voimme vähentää ympäristökuormitusta ja edistää kestävää kehitystä.

Asiakaslähtöiset tuotteet ja palvelut

Laatu on ollut Valkoisen Ristin toiminnan perusta alusta alkaen. Tarjoamme asiakkaillemme huolella valikoituja tuotteita ja palveluita, jotka täyttävät heidän korkeat odotuksensa. Jokainen tuote on valikoitu vastaamaan sekä laatuvaatimuksiamme että vastuullisuusperiaatteitamme. Asiakkaamme voivat olla varmoja, että jokainen ostos edistää kestävää kulutusta ja vastuullista tuotantoa.

Valitsemme yhteistyökumppanimme huolellisesti, varmistaen, että he jakavat vastuullisuusarvomme ja noudattavat kestävän kehityksen periaatteita. Tämä yhteistyö takaa, että voimme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista laatua, samalla kun huolehdimme ympäristöstämme ja yhteiskunnallisesta vastuustamme.

Työntekijöiden hyvinvointi ja yhteiskunnallinen vastuu

Koronapandemia on tuonut esiin työnantajan yhteiskunnallisen vastuun merkityksen, ja Valkoinen Risti on ottanut tämän haasteen tosissaan. Perheyrityksenä meille on ensiarvoisen tärkeää tarjota turvallinen ja terveellinen työympäristö, jossa työntekijöidemme hyvinvointi on etusijalla. Joustavat työehdot, henkilöstön kehittäminen ja monimuotoisuuden vaaliminen ovat osa sitoutumistamme yhteiskunnalliseen vastuuseen.

Arvostamme jokaista työntekijää ja pyrimme luomaan työpaikan, jossa kaikki tuntevat itsensä arvokkaiksi ja tärkeiksi yrityksemme jäseniksi. Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus ovat ohjenuoriamme, jotka eivät ainoastaan paranna työntekijöidemme hyvinvointia, vaan myös lisäävät yrityksemme tuottavuutta ja innovatiivisuutta.

Meta description:
Valkoinen Risti on sitoutunut vastuullisuuteen ja kestävään kehitykseen, tarjoten laadukkaita tuotteita ja palveluita sekä huolehtien työntekijöidensä hyvinvoinnista.

Aiheeseen liittyvät artikkelit