Valikko Sulje

Letar du efter en trovärdig och kunnig partner för dagligvaruhandel eller food service i Finland?

Vem vi är

Vita Korset (på finska Valkoinen Risti) är ett finländskt familjeägt aktiebolag i fjärde generation. Sedan 1925 har vi utan avbrott sålt dagligvaruprodukter i Finlands dagligvaru- och food service-handel.

Vita Korset är baserat i Helsingfors, men vi arbetar i hela Finland i båda kundkategorierna. Vi exporterar även våra egna klassiska varumärken.

Vår personal är erfarna proffs som varit med om det mesta, både genom lyckade och mindre lyckade projekt. Detta ger oss och våra partners stöd i planering och genomförande.

Vår för Finland typiska mentalitet gör det obekvämt att lyfta fram oss själva eller våra framgångar. På Vita Korset undviker vi att lova för mycket eller binda oss till projekt, vars framgång vi har svårt att tro på. Denna inställning till arbetet sparar även på våra partners resurser.

Över årtiondena har vi från noll byggt upp många stora varumärken i Finland:

Vad vi erbjuder

Vi vet (för det mesta) hur man skall närma sig nya utmaningar. Samtidigt har vi även erfarenheter på vad som kanske ej fungerar. Vita Korset värdesätter långa affärsförhållanden och är genuint intresserad att metodiskt bygga upp varumärken i Finland.

Vita Korset kan arbeta som agent, importör, distributör eller tjänsteleverantör. Affärsmodellen kan skräddarsys för varje individuellt fall.

Nyckelkundtjänster (KAM) och produktledning

Då vi påbörjar samarbetet är det viktigaste för oss att lära oss varumärkets hjärta och produkternas egenskaper. Kommunikation är nyckelordet.

Vi behöver produktkunskap, prisbilder, erfarenhet från andra marknader, förstå marknadsstöd, logistik och annat väsentligt om varumärket. Då vi är samlat en totalbild, föreslår vi hur det praktiska arbetet kunde läggas upp för att nå konsumenter eller köpare i Finland. Kanske vi till och med föreslår, att marknaden i Finland ännu ej är mogen för en ny idé.

 

Säljrepresentater

Våra representanter är erfarna proffs som gjort sin karriär i Finlands handel.

De känner sina kunder, som litar på deras omdöme, och ryggar ej tillbaka för tryck och förväntningar. Att lösa situationer är en positiv utmaning.

 

Back office och social media

Vita Korset erbjuder sina partners en full palett av de funktioner, som behövs för att lansera och upphålla närvaro i Finlands dagligvaru- och B2B-handel.

Vi arbetar med de rätta databaserna och ICT-lösningarna, känner till lagstiftning, logistik och god handelssed. Vår egen webmaster sköter varumärkenas sociala media och vi vet vilka leverantörer av specialtjänster man kan lita på.

 

Om du letar efter en god partner för ditt varumärke i Finlands dagligvaru- eller B2B-handel, är vi tacksamma om du sätter oss på din shortlist.
Med oss kan du arbeta på skandinaviska, men engelska kan vi givetvis också.

Oy Valkoinen Risti – Vita Korset Ab
Novacafi Oy Ab

Borgherregränden 4
FI-00950 Helsingfors
FINLAND

Tf. +358 9 3434 940
Email: info@valkri.fi
Email: info@novacafi.fi