Henkilökohtainen hygienia ja ihonhoito

Tutustu tuotevalikoimaamme ja avaa tuotekuvasto tästä.

 

Buña

Luonnon resepti kauneudelle ja terveydelle. Buña tuotteet sisältävät tunnettuja yrttiuutteita Euroopan niityiltä ja puutarhoista. Yrtit vaikuttavat niin kehoomme kuin aisteihimmekin.

Emännän

Emännän tuotesarjan voiteet imeytyvät tehokkaasti. Tuotteet sisältävät ihoa kosteuttavaa, rauhoittavaa ja pehmentävää allantoiinia, joka myös uudistaa ihoa. Kaikille Emännän tuotteille on myönnetty Avainlippu merkiksi korkealaatuisesta kotimaisesta työstä. Avainlipun käyttöä valvoo Suomalaisen Työn Liitto.

Evrēe

Korkealaatuiset evrēe tuotteet on kehitetty Sveitsissä (IssonLab, Basel) tarkoin valituista luonnollisista raaka-aineista. evrēe edustaa sveitsiläisiä arvoja: puhtautta, laatua ja hyvinvointia. Tutustu Magic Rose ja Instant Help tuotteisiimme!

Gahns

Vuonna 1867 aloitti kemisti Henrik Gahn yrityksen nimeltään Uppsalan Tekninen tehdas, joka valmisti saippuoita ja muita kodin kemikaaleja. Jo vuosikymmeniä on Suomessakin myyty Gahns silmäkylpyä, joka on erinomainen tuote kuiville ja rasittuneille silmille.

Hega

Hega Original partabalsami, ruotsalainen klassikko jo 1940-luvulta, on ollut Suomen markkinoillakin jo vuosikymmeniä. Ihoa hellivä balsami ei kirvele. Miedon ja raikkaan tuoksuinen Hega on myös vegaaninen.

Kekkonen Isännän

Isännän tuotemerkki on Arvokonseptit Oy:n yhteistyön kautta tuonut markkinoille myös Kekkonen käsirasvan. Isännän tuotteille on myönnetty Avainlippu merkiksi korkealaatuisesta kotimaisesta työstä. Avainlipun käyttöä valvoo Suomalaisen Työn Liitto.

Keratin

Keratin hiusvedet ovat pitäneet huolta suomalaisten hiuksista ja hiuspohjista vuosikymmeniä.

Super Ice

Kotimainen Super Ice kylmägeeli sopii urheilun jälkeiseen palautumiseen ja lihasten hyvinvointiin.

Vitalis

Kotimainen Vitalis on ollut suomalaisten ihon pelastus jo vuodesta 1936. Nyt tämä suomalaisten arkeen ympäri vuoden kuuluva klassikko on pukeutunut Paola Suhosen suunnittelemaan uniikkiin IVANAHelsinki designkukkakuosiin.

Vival

Kotimainen Vival tuotesarjaamme kuuluvat tällä hetkellä hiusvoide, vedenkestävän silmämeikin poistoon sopivat Vival Oil Touch silmämeikinpoistolaput sekä uutuutena kynsilakanpoistoliinat.