Elintarvikkeet

Kahvit, oluet ja mehut

DaVinci Gourmet

DaVinci Gourmet ® Classic – siirapien valmistaja Kerry Group on suurin maailmanlaajuinen juomien valmistus- ja makuaineiden valmistaja. Yritys palvelee maailmanlaajuisesti useita johtavia kahvilaketjuja, virvoitus-, alkoholi sekä terveysjuomavalmistajia ja sillä on merkittävä markkinaosuus Euroopan makusiirappimarkkinoilla. Kerry Group panostaa tuotekehittelyyn ja on mukana tukemassa Coffee Kids -organisaatiota. Coffee Kids on voittoa tavoittelematon kansalaisjärjestö joka pyrkii parantamaan kahvin viljelijöiden ja heidän perheidensä elämänlaatua. www.davincigourmet.com

Gevalia

Gevalia oli ensimmäisiä ekologisen kahvin paahtajia. Jo 1995 markkinoille tuotiin kahvi, jonka pavut oli ekologisesti ja reilusti kasvatettu alkuperämaissaan. Vuosikymmenen myöhemmin Gevalia aloitti yhteistyön Rainforest Alliancen kanssa, jonka vihreä sammakko kertoo tavoitteesta suojella viidakoita tehoviljelykseltä. Tavoite on jatkuvasti lisätä tällaisten lajikkeiden osuutta Gevalian kahveissa. Gevalian kahveja myydään kaikissa Pohjoismaissa. Gevalia tunnetaan myös rapakon takana vanhan kotimaan perinnekahvina.

Jacobs

Jacobs Krönung on valmistettu 100% Arabica-kahvipavuista ja on maultaan täyteläinen ja voimakasarominen.

HAG

Kahviharrastaja tietää Café HAG:in salaisuuden. Tuotteeseen käytetään vain ekologisia kahvipapuja maailman parhailta kasvualueilta. HAG on kofeiiniton ja hennosti paahdettu kahvinautinto. Cafe Hag 500g on kaikille niille, jotka haluavat vaikka iltaisin nauttia hyvästä kahvista ilman kofeiinin piristävää vaikutusta.

Fiskarsin Panimo

Fiskarsin Panimo keskittyy panemaan ja kehittelemään hyviä, tasapainoisia ja juotavia oluita oikeista luonnon raaka-aineista. Olut ja ruoka näyttelevät suurta osaa panimon toiminnassa ja uusia oluita testatessa käydään läpi aina myös niille sopivat ruokavaihtoehdot. Suomessa on syöty ja ruokien kanssa juotu olutta jo tuhat vuotta, se on meillä perimässä. Tätä tuomme myös Fiskarsin Panimolla esiin: Olut sopii hienompaankin ruokapöytään ja vaikka leirinuotiolle.

Twist & Drink

Twist & Drink juomat valmistetaan lähdevedestä ja se on Itävaltalaisen perheyrityksen Klosterquell Hofer:n tuotemerkki. Suosittuja lasten juomia valmistetaan yli 50 miljoonaa pulloa vuodessa. Lasten käsiin sopivissa ja leikkisissä pulloissa on hedelmäisen raikaat maut. Twist&Drink mehujuomat ovat raikkaan makuisia, hiilihapottomia lasten juomia, jotka on pullotettu värikkääseen ja helposti avattavaan pulloon, jonka pienikin lapsi osaa itse avata. Twist&Drink juomat tulevat Itävallasta ja ne tuotetaan lähdevedestä.

Juustot ja vege

Alpenhain

Alpenhainin juustot ovat kotoisin etelä-Saksasta, Baijerista. Alpenhain on erikoistunut paneroitujen juustojen valmistamiseen, kuten esimerkiksi paneroidut mozzarellatikut tai camembert. Alpenhainin tuotteet ovat saksalaista huippulaatua.

Grozette

Grozette on hollantilainen yritys, joka on erikoistunut kuivattujen juustojauheiden valmistamiseen. Grozetten tuotteet ovat olleet Suomessa myynnissä jo yli 30 vuotta ja ne tunnetaan korkeasta laadustaan, sekä helppokäyttöisyydestään.

Kolatun Juustola

Suomalainen vuohenjuusto syntyy huolellisesti valituista, puhtaista ja kotimaisista raaka-aineista. Kolatun Juustola valmistaa juustot syvän asiantuntemuksen ja pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla.

Kourellas

Kreikkalainen Kourellasmeijeri on perheyritys, se on valmistanut aitoa kreikkalaista Fetajuustoa jo vuodesta 1960. Meijerimme sijaitsee vuorten syleilyssä pienessä Megaronkylässä Grevenassa. Kreikan ensimmäisenä luomumeijerinä olemme aidon terveellisen ruoan pioneereja, toimien näin ympäristön ja sinun hyväksesi.

Porlammin

Porlammin Osuusmeijeri on vuonna 1920 perustettu maidontuottajien omistama meijeri. Pieni ja itsenäinen juustola tarjoaa ensiluokkaista palvelua ja herkullisia makuja.

Soignon

Vuonna 1895 perustettu Soignon on yksi Ranskan ensimmäisistä meijereistä. Soignon on tällä hetkellä maailmanlaajuisesti tunnettu juustomerkki. Laajasta valikoimasta löytyy sopiva tuote jokaiseen makuun ja käyttöön.

Wernersson

Wernerssons on ruotsalainen juustojen maahantuojayritys, jonka valikoimista löytyy yli 800 erilaista tuontijuustoa. Wernerssonsin omistaa norjalainen Tine-meijeri. Wernerssons myös kellaroi ja kypsyttää useita erilaisia ruotsalaisia juustoja iäkkäämmäksi, jolloin juustoihin kehittyy voimakkaampi maku ja aromi.

Jäätelöt

WheyHey

Wheyhey on proteiinijäätelö, joka tekee aidosti hyvää. Sen kaikki ainesosat ovat luontaisia, joten tuote on lisäaineeton! Luontaisesti gluteiiniton jäätelö sisältää minimaaliset määrät laktoosia, hiilihydraatteja sekä rasvaa. Wheyhey jäätelöihin ei ole lisätty sokeria, vaan ne on makeutettu koivusta tuotetulla luonnollisella makeutusaineella eli ksylitolilla.

Teolliset elintarvikkeet

Baxters

Baxters on skotlantilainen yritys, joka on Britannian markkinajohtaja säilykekeittojen valmistajana. Suomessa tunnetuimmat Baxtersin tuotteet ovat minttu-ja karpalohyytelöt.

Pop!Bakery

Ranskalaiset Cerelian valmiit pizzapohjat helpottavat ja nopeuttavat pizzan valmistamista kotona. Voit itse taiteilla haluamasi näköisen pizzan helposti ja nopeasti valmiin pizzapohjan päälle.

Muut

Vihreä härkä

Luonnonmukaisesti ja tavanomaisesti viljeltyä härkäpapu-pastaa. Mutkattomia kotimaisia raaka-aineita, jotka rasittavat luontoa mahdollisimman vähän mutta sisältävät runsaasti tärkeitä ravintoaineita.