Juustot

Grozette

Grozette on hollantilainen yritys, joka on erikoistunut kuivattujen juustojauheiden valmistamiseen. Grozetten tuotteet ovat olleet Suomessa myynnissä jo yli 30 vuotta ja ne tunnetaan korkeasta laadustaan, sekä helppokäyttöisyydestään.

Kolatun Juustola

Suomalainen vuohenjuusto syntyy huolellisesti valituista, puhtaista ja kotimaisista raaka-aineista. Kolatun Juustola valmistaa juustot syvän asiantuntemuksen ja pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla.

Kärntnermilch

Kaertnermilch on itävaltalainen meijerialan yritys, joka jalostaa maitoa muun muassa juustoksi, jogurtiksi ja rahkaksi. Kaertnermilch on tunnettu myös monista luomutuotteistaan.

Porlammin

Porlammin Osuusmeijeri on vuonna 1920 perustettu maidontuottajien omistama meijeri. Pieni ja itsenäinen juustola tarjoaa ensiluokkaista palvelua ja herkullisia makuja.

Rupp

RUPP on itävaltalainen meijerialan yritys, joka tuottaa mm. Bergkäseä. Bergkäse on tuotettu korkealla Alpeilla elävien lehmien maidosta, joka on tavallista maitoa maukkaampaa, koska lehmät saavat vapaana laiduntaa Alppien puhtaassa ilmastossa.

Rians

RIANS on ranskalainen herkuttelutuotteiden valmistaja. RIANS jalostaa lehmän maidosta ihania tuorejuustoja, sekä ranskalaisia erikoisjuustoja. Myös kylmäsäilytystä vaativat jälkiruoat ovat RIANSin erikoisalaa.

Wernersson

Wernerssons on ruotsalainen juustojen maahantuojayritys, jonka valikoimista löytyy yli 800 erilaista tuontijuustoa. Wernerssonsin omistaa norjalainen Tine-meijeri. Wernerssons myös kellaroi ja kypsyttää useita erilaisia ruotsalaisia juustoja iäkkäämmäksi, jolloin juustoihin kehittyy voimakkaampi maku ja aromi.