Kahvit, oluet ja mehut

DaVinci Gourmet

DaVinci Gourmet ® Classic – siirapien valmistaja Kerry Group on suurin maailmanlaajuinen juomien valmistus- ja makuaineiden valmistaja. Yritys palvelee maailmanlaajuisesti useita johtavia kahvilaketjuja, virvoitus-, alkoholi sekä terveysjuomavalmistajia ja sillä on merkittävä markkinaosuus Euroopan makusiirappimarkkinoilla. Kerry Group panostaa tuotekehittelyyn ja on mukana tukemassa Coffee Kids -organisaatiota. Coffee Kids on voittoa tavoittelematon kansalaisjärjestö joka pyrkii parantamaan kahvin viljelijöiden ja heidän perheidensä elämänlaatua. www.davincigourmet.com

Gevalia

Gevalia oli ensimmäisiä ekologisen kahvin paahtajia. Jo 1995 markkinoille tuotiin kahvi, jonka pavut oli ekologisesti ja reilusti kasvatettu alkuperämaissaan. Vuosikymmenen myöhemmin Gevalia aloitti yhteistyön Rainforest Alliancen kanssa, jonka vihreä sammakko kertoo tavoitteesta suojella viidakoita tehoviljelykseltä. Tavoite on jatkuvasti lisätä tällaisten lajikkeiden osuutta Gevalian kahveissa. Gevalian kahveja myydään kaikissa Pohjoismaissa. Gevalia tunnetaan myös rapakon takana vanhan kotimaan perinnekahvina.

Jacobs

Jacobs Krönung on valmistettu 100% Arabica-kahvipavuista ja on maultaan täyteläinen ja voimakasarominen.

HAG

Kahviharrastaja tietää Café HAG:in salaisuuden. Tuotteeseen käytetään vain ekologisia kahvipapuja maailman parhailta kasvualueilta. HAG on kofeiiniton ja hennosti paahdettu kahvinautinto. Cafe Hag 500g on kaikille niille, jotka haluavat vaikka iltaisin nauttia hyvästä kahvista ilman kofeiinin piristävää vaikutusta.

Fiskarsin Panimo

Fiskarsin Panimo keskittyy panemaan ja kehittelemään hyviä, tasapainoisia ja juotavia oluita oikeista luonnon raaka-aineista. Olut ja ruoka näyttelevät suurta osaa panimon toiminnassa ja uusia oluita testatessa käydään läpi aina myös niille sopivat ruokavaihtoehdot. Suomessa on syöty ja ruokien kanssa juotu olutta jo tuhat vuotta, se on meillä perimässä. Tätä tuomme myös Fiskarsin Panimolla esiin: Olut sopii hienompaankin ruokapöytään ja vaikka leirinuotiolle.

Twist & Drink

Twist & Drink juomat valmistetaan lähdevedestä ja se on Itävaltalaisen perheyrityksen Klosterquell Hofer:n tuotemerkki. Suosittuja lasten juomia valmistetaan yli 50 miljoonaa pulloa vuodessa. Lasten käsiin sopivissa ja leikkisissä pulloissa on hedelmäisen raikaat maut. Twist&Drink mehujuomat ovat raikkaan makuisia, hiilihapottomia lasten juomia, jotka on pullotettu värikkääseen ja helposti avattavaan pulloon, jonka pienikin lapsi osaa itse avata. Twist&Drink juomat tulevat Itävallasta ja ne tuotetaan lähdevedestä.