Henkilökohtainen hygienia ja ihonhoito


Tutustu tuotevalikoimaamme ja avaa tuotekuvasto tästä.

Buña

Luonnon resepti kauneudelle ja terveydelle. Yrtit vaikuttavat niin kehoomme kuin aisteihimmekin. Valikoimassamme Aloe ja Sitruunamelissa 2 in 1 suihkugeeli/kylpyvaahdot ja vartalovoiteet.

Emännän

Emännän-tuotesarjan voiteet imeytyvät tehokkaasti joten kädet eivät jää tahmeiksi käytön jälkeen. Mietoja ja kosteuttavia tuotteita voi siis käyttää vaikkapa kesken työpäivän ilman että tarvitsee pelätä paperien tahriintumista. Tuotteet sisältävät ihoa kosteuttavaa, rauhoittavaa ja pehmentävää allantoiinia, joka myös uudistaa ihoa. Parafiiniöljy ja glyseroli pehmentävät ja kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Kaikille Emännän-tuotesarjan tuotteille on myönnetty Avainlippu merkiksi korkealaatuisesta kotimaisesta työstä. Avainlipun käyttöä valvoo Suomalaisen Työn Liitto.

Evrēe

Evrēe on uusi ihonhoitotuotteiden tulokas Suomen markkinoilla. Tutustu Magic Rose ja Instant Help tuotteisiimme!

Gahns

Vuonna 1867 aloitti kemisti Henrik Gahn yrityksen nimeltään Uppsalan Tekninen tehdas. Yrityksen nimi muutettiin ajan saatossa ja vuonna 1895 Gahns työllisti jo noin 20 työntekijää. Yhtiön kasvoi ja myyntimenestys merkitsi sitä, että 1800-luvun lopulla muutti suurempiin tiloihin. Tiloissa valmistettiin Ganhs tuotteista muunmaussa saippuoita ja muita kodin kemikaaleja. Tällä hetkellä meilläkin myynnissä olevat Gahns silmäkylpy ja Watzins Keratin hiusvedet sekä Hega Partabalsami ovat yrityksen menestystuotteita.

Hega

Tulossa pian...

Kekkonen Isännän

Kotimaiset Isännän-tuotteet on kehitetty hoitamaan sekä miehen kasvojen että vartalon ihoa. Isännän tuotesarja on Oy Valkoinen Risti - Vita Korset Ab:n oma tuotemerkki. Isännän-tuotteille on myönnetty Avainlippu merkiksi korkealaatuisesta kotimaisesta työstä. Avainlipun käyttöä valvoo Suomalaisen Työn Liitto.

Keratin

Tulossa pian...

Super Ice

Tulossa pian...

Vitalis

Kotimainen Vitalis on ollut suomalaisten ihon pelastus jo yli 70 vuotta. Nyt tämä suomalaisten arkeen ympäri vuoden kuuluva klassikko pukeutuu Paola Ivana Suhosen suunnittelemaan uniikkiin designkukkakuosiin. Designin myötä pieni voiderasia saa uuden pitkän elämän: kauniita designrasioita on kiva keräillä ja niissä on kätevä säilyttää arjen pikku aarteita.

Vival

Tulossa pian...

Kokeshi

Tulossa pian...